Telefon: 063 / 699 265 pet&co facebook pet&co instagram

 x 

0
Vaša korpa je prazna
Prijava Registracija

Prijavi se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Registruj se

Polja obeležena (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
E-mail *
Potvrdi e-mail *
Captcha *
Petshop Kupi Full

Internet kupovina je tokom godina postala izuzetno primamljiva, a trenutne okolnosti su tome dodatno doprinele. U nekim slučajevima je postala neophodna, a definitivno je postala deo naše svakodnevice.

Kupovina iz fotelje je definitivno najlakši i najmanje zahtevan vid kupovine, zato smo se potrudili da naš pet shop u potpunosti prilagodimo Vama – od vizuelnog dela, transparentnih, uvek dostupnih informacija, lakog snalaženja, sve do slobodnog izbora i uvida u asortiman, ali i jednostavne i brze kupovine proizvoda.

Pet shop je tako koncipiran da su sve informacije lako dostupne, a u slučaju nedoumice imate i podršku operatera – kako biste proverili dostupnost nekog od proizvoda koji želite da kupite u pet shop -u ili da vidite koji je status Vaše porudžbine. Tu smo za Vas.

Vrlo lako možete uporediti proizvode, pronaći nešto novo za Vašeg ljubimca i to bez ikakve presije, žurbe i opterećenja – naš pet shop Vam je dostupan 24 časa, 7 dana u nedelji.

Regularna kupovina iziskuje dosta vremena, energije i dovodi do kompulzivne kupovine i prekomernog trošenja novca. Kada pazarite online Vaša potrošnja je kontrolisana, a željeni proizvod je na Vašoj adresi kroz dva do tri radna dana. Porudžbinu možete napraviti za svega nekoliko minuta.

Jedna u nizu pogodnosti online pet shop kupovine jeste i Loyalty program. Odnosno dobijanje kupona i popusta pri ponovnoj kupovini, obaveštenja o akcijama koje su aktuelne na pet shop -u, mogućnost ponovnog poručivanja, itd. Čak i ukoliko se desi da neki proizvod trenutno nemamo na lageru, blagovremeno ćemo Vas obavestiti i Vi ćete moći kasnije da poručite željene proizvode putem kompjutera, telefona ili tableta. Uvek ćete znati šta dobijate, a mi garantujemo za proizvode našeg pet shop -a.

Benefit online kupovine jeste i zaštita sopstvenog zdravlja, kao i zdravlja svojih bližnjih. Uštedite i iskoristite svoje vreme na najbolji mogući način izbegavanjem gužve i nepotrebnog čekanja u redu. Zaboravite na naporne prodavce i kupujte iz udobnosti svoga doma sve što je potrebno za Vaše ljubimce u našem online pet shop Pet&Co!