Telefon: 011/245-2472 | 063/699-265

 x 

0
Prijava Registracija

Prijavi se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Registruj se

Polja obeležena (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
E-mail *
Potvrdi e-mail *
Kako Izabrati Pravu Hranu Za Vašeg Psa 8

Hrana za pse – Kako odabrati najbolju Hranu za pse

Hrana za pse – 5 koraka do savršenog izbora

Ukoliko ste i vi isto ludi za vaše ljubimce kao i mi, i želite im samo najbolje, sigurno ste proveli mesece tražeći odgovarajuću hranu za pse. Potraga za kvalitetnom hranom za pse može biti nekada teška ukoliko ne znate pravo mesto gde biste trebali da tražite. Sa druge strane tu je takođe i cena koja treba da zadovolji kvalitet. Hrana  za pse ne bi trebalo biti ni previše skupa, ali isto tako ni previse jeftina.

Samo na našem sajtu možete pronaći takvu vrstu hrane.

Verujte nam, znamo celu proceduru, prošli smo kroz sve sa našim ljubimcima i zato se sada bavimo prodajom kvalitetne hrane za pse. Kvalitetna hrana za pse ne bi trebalo da poremeti sistem za varenje kod vaših pasa, dok bi sa druge strane trebalo da im pruži sasvim dovoljno energije za njihove aktivnosti. Takođe hrana za pse utiče u velikoj meri na kvalitet kože i dlake vašeg psa. Pojedine vrste hrane isto tako utiču i na oči vašeg ljubimca. U ovih 6 koraka kako izabrati hranu za pse ćemo vam objasniti najbolji pristup pri odabiru kao i naše najbolje proizvode.

Kako izabrati pravu hranu za Vašeg psa 2
Premil hrana za pse ( Cena ) www.petco.rs

Prvi korak odabira odgovarajuće hrane za pse

Uključite godine starosti vašeg psa, aktivnost i reprodukcioni status.

Fizičke karakteristike vašeg psa, ponašanje i njegovo zdravlje su veoma važni faktori kada se bira odgovarajuća hrana za pse. Štenci i njihove majke troše mnogo kalorija po danu dok stariji psi seniori zahtevaju mnogo manje.  Ukoliko birate hranu  postarajte se da zadovoljite potrebe iz  prvog koraka o odabiru hrane. Takođe postarajte se da Vaš pas dobija odgovarajuću količinu hrane. Ne treba biti ni previse malo ali isto tako ni previše puno. Ukoliko im  date previše ili premalo može doći do zdravstvenih problema kod vašeg psa kao rezultat gojaznosti.

Pojedini proizvođači proizvode hranu fokusiranu na bazi hleba, ali većina njih će ili staviti previše ili premalo. Ono što je važno jeste da vaš pas bude zadovoljan dok jede, i da se oseća komforno nakon obroka.

Korak broj 2 u odabiru najbolje hrane za pse

Budite upoznati sa poznatim proizvođačima hrane i njihovim nalepnicama na proizvodu.

Sigurno ste već čuli za proizvođače i vrste hrane kao što su PlatinumAcanaPrestige.
Veoma je bitno odabrati pouzdanog proizvođača jer naravno postoje loše kopije koje ne zadovoljavaju kvalitet i postoje samo kako bi uništile kvalitetne proizvođače.

Isto tako obratite  pažnju na sadržaj proizvoda koji kupujete. Njegov sastav, koliko ima proteina u hrani i slično.

Ključna reč na koju treba da obratite pažnju jeste OBROK. Hrana za pse za oznakama sa piletinom ili salamom sadrže samo 25% proteina. Kada birate hranu obavezno gledajte da taj procenat bude što veći. Isto tako postarajte se da istražite proizvođača. Proverite koliko dugo oni posluju, da li su tek tako došli na tržiste preko noći ili ih prati dug niz godina na tržištu. Uvek birajte oni koji su dugo na tržištu. Ono što vidite da je novo i da ima odličnu cenu i nudi jednostavno previše stvari ne mora značiti da je najbolje. To je jednostavno marketinški trik sa kojim vas prevare.

Kako izabrati pravu hranu za Vašeg psa 5
Najbolja ishrana za pse na www.petco.rs

Korak broj 3: Naučite kako da pročitate sastojke

Vaš pas ne ume da čita, tako da ovo ostaje na vama, odradite to najbolje moguće.

Ne zaboravite da hrana za pse mora da sadrži ili zadovoljava naredne uslove:

Potrebna vam je perfektno izbalansirana formulai odabir hrane.Ona mora biti specijalno napravljena da zadovolji sve nutritivne potrebe Vašeg odraslog ili mladog psa u periodu kada imaju mnogobrojne dnevne aktivnosti. Ta hrana za pse omogćava i garantuje Vašem psu sve te neophodne hranljive sastojke koji će u celosti zadovoljiti njegove svakodnevne aktivnosti u vidu energije ( to mogu biti psi koji su u treningu,kuje dojilje itd…).

85% proteina u hrani koju vaši psi koriste je uglavnom životinjskog porekla ( tačnije piletina). Ovi proteini su veoma ukusni i veoma laki za varenje, zato je bitno da odaberete uvek njih kako bi olakšali vašim psima ishranu na najbolji mogući način.

Isto tako postoje i Gluten-Free proizvodi koji su bazirani na pirinču kao jedinoj žitarici u hrani. Ona upravo garantuje izuzetno lako varenje pa čak i kod najosetljivijih pasa. Takva vrsta hrane ne sadrži pšenicu ili kukuruz zbog prvencije intolerancije na hranu.

Korak 4: Saznajte da li je vaš pas alergičan na hranu?

Pre same kupovine hrane za pse poželjno je pratiti prethodno stanje i aktivnosti vašeg psa nakon obroka. Ukoliko primetite da se vaš pas oseća loše morate ga odvesti kod veterinara. Veoma često se može desiti da hrana koju ste odabrali za vašeg psa iako zadovoljava kvalitet jednostavno ne odgovara vašem psu jer je alergičan na pojedine sastojke iz nje.

Sam odlazak kod veterinara i saznavanje sastojaka na koje je vaš pas alegričan će vam omogučiti da lakše odaberete hranu naredni put i zadovoljite potrebe vašeg psa u najboljem mogućem obliku. Vaši ljubimci trebaju da budu srećni nakon obroka, zar ne?

Korak broj 5 : Odradite vaš domaći za brend i izbor

Odabir odgovarajuće hrane za pse sigurno neće biti lak prvih nekoliko puta. Baš iz tog razoga bitno je da zapamtite proizvođače kao i brendove koje koristite koji se nisu pokazali baš najbolje. Isto tako bitno je da se raspitate kod osoba koje imaju istu vrstu pasa kao i vi. Povežite se sa vlasnicima i saznajte šta je najbolja hrana za vašeg psa.

Takođe kod nas možete pronaći odličan izbor hrane za pse ukoliko ste zainteresovani poručite odmah i ostvarite veliki popust na naredne kupovine na mnogim drugim sajtovima sa kojima sarađujemo.

Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća oko odabira vaše hrane, ili jednostavno želite stručan savet obratite nam se putem kontakt forme još danas i omogućite vašem ljubimcu najbolje moguće još sutra  uz naše predložene proizvode. Petco je izbor broj 1 za vaše ljubimce sa najvećom ponudom proizvoda u Srbiji. Nas karakteriše najbolji kvalitet i ponuda za sve rase pasa koje imate. Isto tako samo kod nas možete pronaći ponudu hrane za mačke, ptice i mnoge druge životinje.