Telefon: 011/245-2472 | 063/699-265

 x 

0
Prijava Registracija

Prijavi se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Registruj se

Polja obeležena (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
E-mail *
Potvrdi e-mail *
Flatazor Hrana Premium Brend Po Konkurentnoj Ceni

Sa više od preko 50 godina iskustva i svojim načinom pristupa izradi kvalitetne hrane Flatazor hrana za pse dominira na našem tržistu.

Flatazor Hrana Premium – Prestige Active

Idealna ponuda po izuzetno konkurentnoj ceni.

Nudi izuzetan kvalitet za vaše pse sa visokim sadržajem hranljivih materija i sastojaka neophodnih kvalitetnom razvoju vaših ljubimaca.

Flatazor hrana postoji kao hrana za pse i vaše mačke. Karakterišu je izuzetno niske cene u odnosu na druge  proizvođače i zadovoljavajući kvalitet.

Sva Flatazor hrana koja se proizvodi nije genetski modifikovana ( GMO ) pravi se isključivo od vegetarijanskih proizvoda koji nisu GMO i ne koriste sredstva za bojenje u svom sastavu koja su veoma loša po zdravlje pasa i mačaka.

Sastav Flatazor hrane za pse i  mačke

Vlakna od Jabuka
Vlakna jabuka odabrana od Pro-Nutrition Flatazor proizvođača sadrže visok sadržaj polifenola kao i prirodnih antioksidanata koju su 4 puta jači i bolji od vitamina C i 5 puta bolji od vitamina E. Sadržaj hrane se izuzetno lako vari u stomacima vaših pasa i mačaka i nije štetan. Ubrzavaju varenje u stomacima i olaksavaju digestivni trakt, isto tako leče creva vaših ljubimaca.

Frukto – Oligosaharidi 

Predstavljaju probiotike koji stimulišu rast korisnih bakterija u digestivnom traktu. Smanjuju procenat patogenih bakterija u digestivnom traktu vaših ljubimaca. Sastojak je važan i pomaže u velikoj meri zdravlje vaših pasa i mačaka.

Laneno seme

Laneno seme je  veoma bogato sa Omega 3  kiselinama. Laneno seme omogućava normalno  funkcionisanje organa za varenje kao i zaštitu njihovih membrana. Pospešuje normalan tok krvotoka i utiče u velikoj meri na zdravlje vaših ljubimaca.


Flatazor hrana sadrži i pomaže za:

  • Morač= poboljšava varenje,
  • Artičoka= štiti jetru i bubrege,
  • Ruzmarin = olakšava stomačne probleme ,
  • Borage = jestivo cveće koje štiti kožu,
  • Psyllium = zadovoljava i umanjuje glad,
  • Brusnica = štiti od loših bakterija.

Kao što možemo videti iz navedenog Flatazor hrana za pse i  mačke zadovoljava sve potrebe i osigurava kvalitetnu ishranu vašim ljubimcima. Sadrži sve sastojke u dovoljnim količinama na dnevnom nivou kako bi se vaši psi i mačke osećali što bolje i živeli zdravije.

Proces i kvalitet Fltazor hrane za pse

Sama proces izrade hrane se radi u visoko tehnološkoj kompaniji koja se nalazi u Velikoj Britaniji u mestu Pléchâtel. 40 kilometara od grada Rennes-a.
Svi proizvodi Flatazor brenda se prave u ovoj kompaniji. Obavezno obratite pažnju  pri kupovini mesto proizvođača. Ukoliko to nije mesto navedeno u našem članku velika je verovatnoća da kupujete skroz drugi proizvod pod istim imenom proizvođača Flatazor hrane za pse i mačke.

Firma svoj proizvodni proces isključivo vrši u svojoj kompaniji. Ne sarađuju sa drugim firmama, sve što im treba se nalazi isključivo kod njih i čuva se kao poslovna tajna. Time obezbeđuju jedinstven kvalitet širom sveta i tradiciju dugu 50 godina, kao  izbor hranebroj jedan za pse i mačke.

Pro-Nutrition Flatazor firma koristi tehnologiju prve klase, isto tako vrši svakodnevna istraživanja i analize pasa i mačaka kako bi svoj proizvod prilagodila njihovim potrebama. Konkurentna cena i kvalitet su ono što odlikuje Flatazor hranu kao izbor broj 1 u svetu.

Firma zapošljava stručnjake za pse i mačke koji se bave odabirom sastojaka i materijala od koga se sam proizvod pravi.

Kod nas na sajtu možete pronaći veliki broj proizvoda za vaše ljubimce. Da vidite našu celokupnu ponudu Flatazor hrane posetite link: Kliknite Ovde

Preporučujemo: PRESTIGE PUPPY 12KG

Samo kod nas možete pronaći najbolje cene i popuste za naredne kupovine. Možete isto tako da se pridruite našem Loyality programu. Za svaku kupovinu proizvoda u vrednosti od 2.000 dinara ostvarujete popust od 5% pri narednoj kupovini kod nas.

Za sve proizvode čija ukupna cena iznosi preko 3.900 dinara dobijate besplatnu poštarinu, u suprotnom cena je 250 dinara za poštarinu do 20KG. Očekivano vreme isporuke je 2 dana na području Srbije.

Ukoliko ste zainteresovani za druge vrste proizvoda na našem sajtu imamo sve što je potrebno. Kliknite na sliku ispod za više informacija.