Kontakt telefon: 011/21 67 404

 x 

0
Prijava Registracija

Prijavi se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Registruj se

Polja obeležena (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
E-mail *
Potvrdi e-mail *
Flatazor Hrana Premium Brend Po Konkurentnoj Ceni

Sa više od preko 50 godina iskustva i svojim načinom pristupa izradi kvalitetne hrane Flatazor hrana za pse dominira na našem tržistu.

Flatazor Hrana Premium – Prestige Active

Idealna ponuda po izuzetno konkurentnoj ceni.

Nudi izuzetan kvalitet za vaše pse sa visokim sadržajem hranljivih materija i sastojaka neophodnih kvalitetnom razvoju vaših ljubimaca.

Flatazor hrana postoji kao hrana za pse i vaše mačke. Karakterišu je izuzetno niske cene u odnosu na druge  proizvođače i zadovoljavajući kvalitet.

Sva Flatazor hrana koja se proizvodi nije genetski modifikovana ( GMO ) pravi se isključivo od vegetarijanskih proizvoda koji nisu GMO i ne koriste sredstva za bojenje u svom sastavu koja su veoma loša po zdravlje pasa i mačaka.

Flatazor hrana premium brend po konkurentnoj ceni
Flatazor Hrana Za Pse I Mačke : www.petco.rs

Sastav Flatazor hrane za pse i  mačke

Vlakna od Jabuka
Vlakna jabuka odabrana od Pro-Nutrition Flatazor proizvođača sadrže visok sadržaj polifenola kao i prirodnih antioksidanata koju su 4 puta jači i bolji od vitamina C i 5 puta bolji od vitamina E. Sadržaj hrane se izuzetno lako vari u stomacima vaših pasa i mačaka i nije štetan. Ubrzavaju varenje u stomacima i olaksavaju digestivni trakt, isto tako leče creva vaših ljubimaca.

Frukto – Oligosaharidi 

Predstavljaju probiotike koji stimulišu rast korisnih bakterija u digestivnom traktu. Smanjuju procenat patogenih bakterija u digestivnom traktu vaših ljubimaca. Sastojak je važan i pomaže u velikoj meri zdravlje vaših pasa i mačaka.

Laneno seme

Laneno seme je  veoma bogato sa Omega 3  kiselinama. Laneno seme omogućava normalno  funkcionisanje organa za varenje kao i zaštitu njihovih membrana. Pospešuje normalan tok krvotoka i utiče u velikoj meri na zdravlje vaših ljubimaca.


Flatazor hrana sadrži i pomaže za:

  • Morač= poboljšava varenje,
  • Artičoka= štiti jetru i bubrege,
  • Ruzmarin = olakšava stomačne probleme ,
  • Borage = jestivo cveće koje štiti kožu,
  • Psyllium = zadovoljava i umanjuje glad,
  • Brusnica = štiti od loših bakterija.

Kao što možemo videti iz navedenog Flatazor hrana za pse i  mačke zadovoljava sve potrebe i osigurava kvalitetnu ishranu vašim ljubimcima. Sadrži sve sastojke u dovoljnim količinama na dnevnom nivou kako bi se vaši psi i mačke osećali što bolje i živeli zdravije.

Flatazor hrana premium brend po konkurentnoj ceni 1
Flatazor Hrana Za Pse i Macke vas izbor broj 1 za zdrave ljubimce na petco.rs

Proces i kvalitet Fltazor hrane za pse

Sama proces izrade hrane se radi u visoko tehnološkoj kompaniji koja se nalazi u Velikoj Britaniji u mestu Pléchâtel. 40 kilometara od grada Rennes-a.
Svi proizvodi Flatazor brenda se prave u ovoj kompaniji. Obavezno obratite pažnju  pri kupovini mesto proizvođača. Ukoliko to nije mesto navedeno u našem članku velika je verovatnoća da kupujete skroz drugi proizvod pod istim imenom proizvođača Flatazor hrane za pse i mačke.

Firma svoj proizvodni proces isključivo vrši u svojoj kompaniji. Ne sarađuju sa drugim firmama, sve što im treba se nalazi isključivo kod njih i čuva se kao poslovna tajna. Time obezbeđuju jedinstven kvalitet širom sveta i tradiciju dugu 50 godina, kao  izbor hranebroj jedan za pse i mačke.

Pro-Nutrition Flatazor firma koristi tehnologiju prve klase, isto tako vrši svakodnevna istraživanja i analize pasa i mačaka kako bi svoj proizvod prilagodila njihovim potrebama. Konkurentna cena i kvalitet su ono što odlikuje Flatazor hranu kao izbor broj 1 u svetu.

Firma zapošljava stručnjake za pse i mačke koji se bave odabirom sastojaka i materijala od koga se sam proizvod pravi.

Flatazor hrana premium brend po konkurentnoj ceni 2
essential hrana za pse, hrana za pse royal canin, granule za pse priprema, poslastice za pse

Kod nas na sajtu možete pronaći veliki broj proizvoda za vaše ljubimce. Da vidite našu celokupnu ponudu Flatazor hrane posetite link : Kliknite Ovde

Preporučujemo: PRESTIGE PUPPY 12KG

Hrana za stence
Hrana za stence
PRESTIGE JUNIOR MAXI 15KG
PRESTIGE JUNIOR MAXI 15KG
PRESTIGE LIGHT I/ILI STERILISE 15KG
PRESTIGE LIGHT I/ILI STERILISE 15KG

Samo kod nas možete pronaći najbolje cene i popuste za naredne kupovine. Možete isto tako da se pridruite našem Loyality programu. Za svaku kupovinu proizvoda u vrednosti od 2.000 dinara ostvarujete popust od 5% pri narednoj kupovini kod nas.

Za sve proizvode čija ukupna cena iznosi preko 3.900 dinara dobijate besplatnu poštarinu, u suprotnom cena je 250 dinara za poštarinu do 20KG. Očekivano vreme isporuke je 2 dana na području Srbije.

Ukoliko ste zainteresovani za druge vrste proizvoda na našem sajtu imamo sve što je potrebno. Kliknite na sliku ispod za više informacija.

Flatazor hrana premium brend po konkurentnoj ceni 3
Flatazor hrana za pse : www.petco.rs vaš izbor broj jedan za kvalitetnu ishranu i zdravlje pasa.